Arrangementer høst 2022

Program for Underverket høsten 2022

Hvis du skal på arrangementer hos oss anbefaler vi at du booker bord for en matbit før konsert. Book også til kun konsert, det er for at du og gjengen skal sikre at dere får bord sammen og det gir oss muligheten til å være godt forberedt når dere kommer.

Velkomme til god mat og drikke hos oss i hyggelig lokaler med god stemning. 

Les mer om arrangementene nedenfor og kjøp billetter til det du vil delta på.

IMG_7889.JPG
Musikkbingo på Underverket

Ny dato kommer!

UNDERVERKET

.

Alle deltagere får utdelt kveldes spilleliste og et bingobrett. Man gjetter hvilken sang som spilles, ser hvilket tall sangen har og krysser av på sitt brett.Får du fem sanger på rad har du bingo. Kvelden ledes av vår bingovert som serverer musikken og en god porsjon tørr humor. Det kreves ingen forhåndskunnskap, her brukes musikk de fleste kjenner igjen fra radio eller oppvekst. Musikkbingo på Underverket skal gøy! 

Arrangementet er gratis. 

IMG_7941.JPG
Piemonte i våre hjerter!

Onsdag 28. september kl. 19:00

UNDERVERKET

Bli med til Piemonte, som regnes som Italias ypperste vindistrikt, og nyt fire strålende viner basert på druene Barbera, Dolcetto, Nebbiolo og Arneis. Vi sjekker ut forskjeller og likheter, og snakker litt om hva vinene best kan matches med når det gjelder mat. Det blir også en liten presentasjon av områdets spennende historie.

Pris kr. 395,- 


IMG_7952.JPG
Viva España!

Onsdag 26. oktober kl. 19:00

UNDERVERKET

Etter at Spania kom med i EU i 1986, har kvaliteten på vinene gått jevnt og trutt oppover, og det leveres nå toppviner fra mange regioner. Spania er kanskje kjent for de fleste som rødvinsland, men de siste årene har de også virkelig fått de hvite til å skinne! Vi smaker fire forskjellige viner, både hvite og røde, fra både det gamle og det nye Spania. Musikalske innslag kan forekomme!

Pris kr. 395,-

IMG_7948.JPG
Sør-Afrika skinner!

Onsdag 23. november kl. 19:00

UNDERVERKET

Sør-Afrika har en spennende vin-historie som går helt tilbake til 1659, da nederlandske kolonister begynte med vindyrking for å forsyne sjøfolk som var på vei rundt Afrikas sørspiss. Etter at Apartheid-regimet falt har vinkvaliteten steget betraktelig, og det eksporteres mye spennende viner fra dette landet som er tilgjengelig i Norge nå. Bli med på en spennende smaking med fire ulike viner fra det afrikanske kontinent!

Pris kr. 395.

IMG_3893.jpeg
Lukkede arrangementer

UNDERVERKET

Vi ønsker å tilby lokalene våre for lukkede selskap . Vi har sitteplasser til litt under 150 mennesker. Lokalene er lune og lar seg enkelt pynte til ulike temafester.  Minimumsantall for lukkede selskaper er 90 personer. Send oss forespørsel på mail så finner vi en god løsning for deg og ditt selskap.  Vi gleder oss til å ta imot dere.

Kontakt oss på tlf: 915 91 330