top of page

Datoer for vinsmaking er satt, de andre konseptene kommer fortløpende!

Hvis du skal på arrangementer hos oss anbefaler vi at du booker bord for en matbit før arrangementet. Book også til kun arrangement, det er for at du og gjengen skal sikre at dere får bord sammen og det gir oss muligheten til å være godt forberedt når dere kommer.

Velkommen til god mat og drikke hos oss i hyggelige lokaler og god atmosfære. 

Vinsmaking 1.februar reiser vi til Tyskland

Tyskland- viner i verdensklasse fra vårt eget nabolag.

Tyskland har lange og stolte tradisjoner som vinproduserende land, og det var romerne som i sin tid sørget for utbredelsen av vindyrkingen i denne delen av Europa. Først og fremst er det riesling vi tenker på når det gjelder tysk vin, men klimaendringer gjør at også andre druesorter dyrkes i stadig større omfang, feks pinot noir (spätburgunder) og chardonnay. I tillegg dyrkes også fortsatt de tradisjonelle tyske druene riesling, silvaner og Müller-thurgau.

Bli med å smake ulike varianter av tysk vin, og kanskje lærer du også litt om hva de utrolig kronglete og lange navnene på de tyske vinflaskene betyr!

Arrangementet starter 19:00

Pris 495,- pr. person

Ost og vin, bli med den 1. mars så lærer du mer

4 klassiske ost og vin-kombinasjoner.

Ost og vin er et særdeles velfungerende gammelt ektepar, og det er mange likheter knyttet til disse type produkter hva angår tradisjon, stedsegenhet, lagring og modning. Det finnes et stort antall ulike oster på markedet nå, mange norske produsenter har kastet seg på osteproduksjon, og flere har vunnet priser og utmerkelser for sine produkter. Ofte serverer man kun en vin, og gjerne en rød, til et ostefat med mange ulike oster, men er det egentlig en god ide?

Bli med å teste 4 klassiske ost og vin kombinasjoner, og lær om hvorfor akkurat disse passer perfekt, og hvorfor andre kombinasjoner er mindre heldige!

Arrangementet starter 19:00

Pris 495,- pr.person

12.04 Chardonnay – et glass til takk!

Chardonnay er verdens mest populære hvitvinsdrue. Den har opprinnelig sitt utspring fra Burgund, men dyrkes i dag over hele verden. Chardonnay er egentlig en ganske nøytral drue, men sies å være en av de druene som best reflekterer sitt voksested. I tillegg til er det mye vinmakeren kan leke seg med gjennom valg av vinifikasjon for å påvirke sluttproduktet i en chardonnay. Men hvorfor er denne druen så populær, hva særpreger den, og hvordan kan den gi så ulikt uttrykk verden over?

Vi smaker 4 chardonnay-baserte viner fra ulike deler av verden, og kanskje får du lære litt om begrepene battonage, terroir og malolaktisk gjæring!
Arrangementet starter 19:00
Pris 495,- pr.person

10.05 Hverdag og fest, bobler er best!

Vin med bobler må være et av de mest geniale produktene som noen gang er utviklet. I følge legenden var det munken Dom Perignon som først fant ut hvordan man kunne kontrollere prosessen med å lage slike viner en gang på 1600 tallet, men kildene er usikre. Champagne har siden dens opprinnelse vært assosiert med kongehus, luksus, kjendiser og feiring. I dag har vi et stort mangfold av boblende viner å velge i, og produksjonsmåtene er ganske ulike ut fra forskjellige tradisjoner.

Denne kvelden smaker vi musserende viner, og kanskje får du et tips eller to til hva du skal servere på Norges egen festdag 17 mai!

Arrangementet begynner 19:00

495,- pr.person

IMG_3893.jpeg
Lukkede arrangementer

UNDERVERKET

Vi ønsker å tilby lokalene våre for lukkede selskap . Vi har sitteplasser til litt under 150 mennesker. Lokalene er lune og lar seg enkelt pynte til ulike temafester.  Minimumsantall for lukkede selskaper er 90 personer. Send oss forespørsel på mail så finner vi en god løsning for deg og ditt selskap.  Vi gleder oss til å ta imot dere.

Kontakt oss på tlf: 915 91 330

bottom of page