Sommerscenen på Verket

291687285_5805267802841009_5137864591436680431_n.jpg

Sommerscenen

Programmet spenner seg fra humor til lokale velkjente artister, nasjonale artister og vinsmaking med en vri hvor foredragsholder er både gitarist og sommelier. Vi får også besøk av årets vinner i The Voice Jørgen Dahl Moe.

Sommerscenen på Verket skal tilby noe for enhver.

Vi ønsker velkommen! 

program_105x2972-2.jpg
Program for Underverket og Elveplassen

Hvis du skal på arrangementer på Elveplassen, anbefaler vi at du booker bord hos oss på Underverket før eller etter arrangementene.

Velkomme til god mat og drikke hos oss i hyggelig lokaler med god stemning. 

Les mer om arrangementene nedenfor og kjøp billetter til det du vil delta på.

Jørgen Dahl Moe.jpeg

 Fredag 5. august kl. 21:00

UNDERVERKET

Jørgen Dahl Moe

Jørgen Dahl Moe vant The Voice i våres. Han ble en soleklar favoritt etter blindaudition med Springsteen-låta "Dancing in the dark". Jørgen har holdt på lenge med musikk, og han skaper unike versjoner av kjente og kjære låter. Det blir stemningsfull konsert på drøye halve timen. Men den stunden bør du få med deg. 

Flåtefest.jpeg

 Lørdag 6. august kl. 17:00

ELVEPLASSEN

Flåtefest

Flåtefest er en årlig musikkfestival som arrangeres i Moss. I år er festivalen på Elveplassen i Moss, med tilhørende afterparty på Verket Scene. Ta med deg en venn eller 10 - dette er året happening!

Terje Kinn.jpeg

 Onsdag 10. august kl. 21:00

UNDERVERKET

Terje Kinn nesten solo med Jorun Bøgeberg

Terje Kinn viser oss hvorfor han spiller gitar og banjo, og ikke hopper på ski eller konkurrerer på skøyter. Han tar med seg Jørun Bøgeberg på bass og foredrar sanger og historier fra et turnéliv som spenner over mange år og flere kontinenter. Her er det humor, varme og fingerferdighet på høyeste plan.

Zahid Ali og Egil Skurdal-2.jpg

 Torsdag 11. august kl. 21:00

UNDERVERKET

SUPPORT: RUNE WOLD

Zahid Ali tar med sitt absurde vesen et skråblikk på, og prater om, alt fra å tenne på medisinsk leksikon, overnatte hos samer, spise julekalendere og å løse integreringsproblemer. Zahid Ali har utallige TV og sceneopptredener bak seg. Han slo gjennom på Rikets Røst på TV2. Senere har han medvirket, skrevet og laget TV-suksesser som Jul i Tøyengata og Hellfjord. Sistnevnte er solgt til flere andre land, blant annet USA, der det i dag jobbes med å lage en remake for amerikansk TV.

Egil Skurdal er meget mulig Norges gladeste mann, og løfter stemningen bare han kommer inn i rommet. Han ble lagt merke til for sangene sine på Senkveld med Helene og Stian våren 2021, og har nylig spilt i Julelatter på Latter til stormende jubel. Han er en fantastisk dyktig sanger og pianist, og heldigvis for humor-Norge har han valgt å bruke talentet sitt på å skrive morsomme sanger. Vi garanterer latter og skyhøy jovialfaktor når Egil tar med seg keyboardet opp på scenen.

Utekino Moss.jpeg

 Fredag 12. og lørdag 13. august fra kl. 14:00

ELVEPLASSEN

Gratis utekino

FREDAG 12. AUGUST

Kl. 15:00 Oppdrag Nemo

Kl. 17:00 Lange flate ballær 1

Kl. 19:00 Uten filter

kl. 21:00 Notting Hill

LØRDAG 13. AUGUST
Kl. 14:00 Tottori

Kl. 16:00 Løvenes konge

Kl. 18:00 Lange flate ballær 2

Kl. 20:30 Bohemian Rhapsody

Skrellex.jpeg

 Lørdag 13. august kl. 20:00

VERKET SCENE

One night in Skrellex

- MossPride

.

Endelig kommer det største skrellet tilbake tel Moss. Skrellex har virkelig stukket nesa si fram både i Drag me Out på TV Norge og på Drags på TV2, men nå kommer Skrellex hjem til Moss Pride med sitt nye show - One Nigh in Skrellex.

Screenshot 2022-07-08 at 16.12.22.png

 Søndag 14. august kl. 18:14

VERKET SCENE

Fredstalen Moss

Mer informasjon kommer.

Opera Østfold.jpeg

 Onsdag 17. august kl. 20:00

UNDERVERKET

Opera på bar med Opera Østfold!

Mer informasjon kommer.

.

Kjøp billett
Hovedøen Social Club.jpeg

 Fredag 19. august kl. 20:00

ELVEPLASSEN

Hovedøen Social Club

Hovedøen Social Club har som mål å spre cubanske rytmer og ikke-100%-korrekte versjoner av norske slagere til Det Norske Folk. De har holdt legendariske konserter for Moss bluesklubb tidligere. Vi håper og tror på en fantastisk musikalsk opplevelse utendørs på Elvplassen. 

CF-løpet_edited.jpg

 Lørdag 20. august fra kl. 12:00

ELVEPLASSEN

Christian Frederik-løpet

Endelig kan vi få tatt en løpetur i Moss sentrum igjen, med startnummer på brystet. Lørdag 20. august lager vi folkefest i gatene i Moss. Start og mål er flyttet til Elveplassen på Verket, en perfekt arena for et sentrumsløp.

Løypene er som vanlig på 5 eller 10 km, og den er sentrumsnær i vakre og fine Mosseomgivelser. Løpet er for alle: trimmere, aktive trimmere eller
de som rett og slett vil løpe for å vinne. I tillegg har vi selvfølgelig løyper for barn og unge. De er på henholdsvis 704 meter og 1408 meter.

Trang Fødsel.jpeg

 Lørdag 20. august kl. 19:00

ELVEPLASSEN

Trang Fødsel

SUPPORT: Strupene

Trang Fødsel er studentbandet fra Bergen, som ble en hitparade fra midten av 90-tallet, og har tatt med seg låtene ut i sommerkveldene i hele Norge etter det. "Kursiv", "Livet det er helt alrigt", "Mia" med mange flere er låter du kan, og som passer perfekt i august. Før Trang Fødsel går på scenen, er det lokale Strupene som kjører showet. De lover det aller beste, og sier som alltid, at her skal ingen gå alene i sommernatta!

IMG_7889.JPG

Onsdag 24. august kl. 20:00

UNDERVERKET

Musikkbingo på Underverket

.

Mer informasjon kommer.

Gingerjazz.JPG

Fredag 26. august kl. 21:00

UNDERVERKET

Gingerjazz

Bandet Gingerjazz er en trio satt sammen av tre gode venninner fra Moss:  

Erle Sofie Fonneland Sandberg (vokal), Ingunn Sunde (keys, sax) og 

Pernille Othilie Hernes Pagander (kontrabass, cello). 

Jentene baserer seg foreløpig på å lage egne jazzcovere av kjente låter. 

Er det én ting Moss og resten av verden trenger mer av, så er det gingers og jazz!

IMG_3893.jpeg
Lukkede arrangementer

UNDERVERKET

Vi ønsker å tilby lokalene våre for lukkede selskap . Vi har sitteplasser til litt under 150 mennesker. Lokalene er lune og lar seg enkelt pynte til ulike temafester.  Minimumsantall for lukkede selskaper er 90 personer. Send oss forespørsel på mail så finner vi en god løsning for deg og ditt selskap.  Vi gleder oss til å ta imot dere.

Kontakt oss på tlf: 915 91 330