Noen planlagte hendelser

​Gjennom hele perioden fra vi bestemte oss for å lage Underverket Gastrobar har det vært viktig for oss å gjenskape eller bygge på de gode historiene fra Verket. Vi har hatt svært hyggelige stunder med gutta som har jobbet i disse lokalene i over førti år. De har fortalt historiene om alle som jobbet her i det som var Petersons gamle sveiseverksted, med deres kallenavn og særegenheter. Dette skal vi også bygge inn over tid, men først og fremst skal vi hente frem og ha det gøy med den litt lyssky virksomheten som pågikk.

image29.jpg
"Smugler" - kveld

Under tiden med drift i Peterson fabrikken blir vi fortalt at det foregikk ting som mange visste om, men som fikk pågå likevel. Båter og langtransporter som kom for å hente bl.a papirprodukter hadde med seg varer for salg. Da gikk det en strøm av folk ned til kaia for å sikre seg billig skinke og det som kanskje verre var.

Dette har vi lyst til å lage en månedlig happening omkring, og nærmere info om dette kommer.

Når

En fast dag hver måned - info kommer.

Champagnelunsj

Vi har lyst til å gi folk i Moss et nytt tilbud som er utrolig gøy. Vi starter med en tidlig åpning en dag og vil denne dagen konsentrere oss om Champagne og mye moro. Kanskje vi pynter oss litt og drar på med noe lett underholdning for å få opp stemningen.

Når:

Eno

Lukkede arrangement

Vi ønsker å tilby våre kule lokaler for lukkede selskap . Vi har sitteplasser til litt under 150 mennesker og kan servere tilsvarende hvis vi får litt planleggingshorisont. Bare send forespørsel som ved bordbestilling.  Vi gleder oss til å ta imot dere.