Gastrobar
MENY
BLÅSKJELL
med ingefær, chilli, hvitløk og koriander. Fritert søtpotet (12,14)
Hel/Halv kr 209,- /139,-
SALAT
Romanosalat med Livèche kylling fra Østfold, bakte tomater, parmesan, krutonger og ceasardressing (7,10,12)
kr 199,-
KYLLINGVINGER
Buffalo style med blåmuggost-dressing og pommes frites (3,7,9,10)
Hel/Halv 209,-/139,-
RAVIOLI
Fylt med ricotta og urter, og servert med soppragu (Veg - 1,3,7)
Kr 199,-
FISH´ N CHIPS
Med grønn ertepuré og tartarsaus (1,3,4,7,10,12)
Kr 219,-
ØRRET
Med bakte rotfrukter og kapersaus (4,7,12)
Kr. 226,-
HAMBURGER
Underverkets gastroburger med pommes frites (1,3,7,10)
Kr 234,-
CRÈME BRÛLÉE (3,7)
Kr 95,-
Allergener: 1 (Gluten), 2 (Skalldyr), 3 (Egg), 4 (Fisk), 5 (Peanøtter), 6 (Soya), 7 (Melk), 8 (Nøtter),
9 (selleri), 10 (Sennep), 11 (Sesamfrø), 12 (Sulfitter), 13 (Lupin), 14 (Bløtdyr)