top of page
Vinsmaking: California Dreaming
Vinsmaking: California Dreaming

ons. 23. aug.

|

23. august kl. 19:00

Vinsmaking: California Dreaming

USA er et spennende vinland, og det produseres i dag vin i samtlige av landets 50 stater. Denne kvelden smaker vi viner fra California, og du får høre litt om den spennende historien bak vinproduksjon i dette området.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

23. aug. 2023, 19:00

23. august kl. 19:00, Bernt Ankers gate 19, 1534 Moss, Norge

Om arrangementet

Denne gangen "reiser" vi til California, humoristisk og profesjonelt guidet av sommelier Andreas Karlsen.

USA er et spennende vinland, og det produseres i dag vin i samtlige av landets 50 stater.  California har en rik historie når det gjelder vinproduksjon, helt tilbake til 1700-tallet da spanske misjonærer plantet de første vindruene i delstaten. Det var imidlertid ikke før på midten av 1800-tallet at Californias vinindustri begynte å blomstre, blant annet takket være gullrushet som førte en strøm av europeiske immigranter til regionen.  I dag er California hjemsted for noen av verdens mest prestisjefylte vingårder, som produserer et bredt utvalg av viner, fra Cabernet Sauvignon til Chardonnay. Delstatens varierte klima og geografi gjør det mulig for en rekke druesorter å trives, fra de kjøligere kystområdene til de varmere dalene i innlandet.

Denne kvelden smaker vi på viner fra California, og du får høre litt om den spennende historien bak vinproduksjonen i dette området.

Billetter

  • Vinsmaking | USA

    Vi "reiser" til vinsmaking i California, en tur som er humoristisk og profesjonelt guidet av somelier Andreas Karlsen.

    kr 495,00

Total

kr 0,00

Del dette arrangementet

bottom of page