top of page

Vinsmaking

Sommelier Andreas Karlsen tar oss med inn i vinens verden, der du får mulighet til å smake på fantastiske viner fra spennende områder.

_______________

Vi handler inn vin basert på antall deltakere. Av den grunn må billetter kjøpes på forhånd - det er ikke mulig å kjøpe billetter i døren.

  • Vinsmaking - Vin, løgn og bedrag
    Vinsmaking - Vin, løgn og bedrag
    Onsdag 10. september kl. 19:00
    Vi får besøk av Marius Liane Johansen, sommelier og daglig leder for Villa Mat i Skien. Denne kvelden handler det om store vinskandaler! Marius vil fortelle om noen av vinhistoriens største bløffmakere og skurker. Vi smaker 4 viner linket opp mot gode historier fra vinhistoriens skyggesider.
  • Vinsmaking - Høstens viner
    Vinsmaking - Høstens viner
    Onsdag 15. oktober kl. 19:00
    Høsten er tid for skarp og klar luft, fine farger i naturen og en masse deilige norske råvarer og tradisjonsretter på bordet. Vi snakker litt om hva slags mat som er i sesong på denne tiden av året, og Andreas kommer med vinanbefalinger til hummer, fårikål, viltretter, retter med sopp, høstgryter mm
  • Vinsmaking - Ost og vin med Rygge Meieri
    Vinsmaking - Ost og vin med Rygge Meieri
    Onsdag 12. november kl. 19:00
    Denne kvelden får vi storfint besøk fra Rygge Meieri. Det blir et innblikk i meieriets historie, hva slags type oster de produserer og selvfølgelig utvalgte smaksprøver. Vår sommelier Andreas stiller med vinforslag til de aktuelle ostene som blir presentert, og du får mulighet til å kjøpe med oster.
  • Vinsmaking - Julespesial
    Vinsmaking - Julespesial
    Onsdag 10. desember kl. 19:00
    Desember er tid for tradisjoner og mye god mat. Hva passer å drikke til de vanlige norske julerettene? Andreas kommer med noen gode tips til hva man bør tenke på når man velger vin til julemat, og deler sine anbefalinger. Vi smaker 4 viner som står seg godt til noen av julens ulike matretter.

UNDERVERKET

MANDAG-TIRSDAG: Stengt

ONSDAG: Kl. 11:30-22:00

TORSDAG Kl. 11:30-23:00

FREDAG-LØRDAG: Kl. 11:30-24:00

SØNDAG: Kl. 12:00-19:00

Kjøkkenet stenger kl. 21 på ons-lør og kl. 18 på søn.

Ved arrangementer i ukedagene stenger vi kl. 24:00.

Bernt Ankers gt. 19, 1534 Moss
Telefon:
915 91 330 (betjenes i åpningstiden) | E-post: info@underverket.moss.no

LEVERT AV GROW DIGITAL  

NETTSIDE LEVERT OG DRIFTET AV webwise

bottom of page