top of page
Vinsmaking
Sommelier Andreas Karlsen tar oss med inn i vinens verden, der du får mulighet til å smake på fantastiske viner fra spennende områder.
_______________
Vi handler inn vin basert på antall deltakere. Av den grunn må billetter kjøpes på forhånd - det er ikke mulig å kjøpe billetter i døren.
- Onsdag 10. september kl. 19:00Vi får besøk av Marius Liane Johansen, sommelier og daglig leder for Villa Mat i Skien. Denne kvelden handler det om store vinskandaler! Marius vil fortelle om noen av vinhistoriens største bløffmakere og skurker. Vi smaker 4 viner linket opp mot gode historier fra vinhistoriens skyggesider.
- Onsdag 15. oktober kl. 19:00Høsten er tid for skarp og klar luft, fine farger i naturen og en masse deilige norske råvarer og tradisjonsretter på bordet. Vi snakker litt om hva slags mat som er i sesong på denne tiden av året, og Andreas kommer med vinanbefalinger til hummer, fårikål, viltretter, retter med sopp, høstgryter mm
- Onsdag 12. november kl. 19:00Denne kvelden får vi storfint besøk fra Rygge Meieri. Det blir et innblikk i meieriets historie, hva slags type oster de produserer og selvfølgelig utvalgte smaksprøver. Vår sommelier Andreas stiller med vinforslag til de aktuelle ostene som blir presentert, og du får mulighet til å kjøpe med oster.
- Onsdag 10. desember kl. 19:00Desember er tid for tradisjoner og mye god mat. Hva passer å drikke til de vanlige norske julerettene? Andreas kommer med noen gode tips til hva man bør tenke på når man velger vin til julemat, og deler sine anbefalinger. Vi smaker 4 viner som står seg godt til noen av julens ulike matretter.
bottom of page